Povestea Noastra

În cei 20 de ani de experiență, alături de tine, am învățat ce este important pentru a-ți asigura o experiență deosebită.

Am învățat să fim atenți la ceea ce-ți dorești, să fim acolo la fiecare pas și să-ți oferim sprijinul de care ai nevoie.

Fie că ești călător, fie că organizezi un eveniment important din viața ta sau pur și simplu vrei să-ți petreci o seară într-o atmosferă unică, noi suntem aici să te facem să zâmbești.

Steaua noastră norocoasă este bucuria ta și suntem mereu pregătiți să te facem să strălucești!

Vila Steaua Nordului

Dacă ești în căutarea unui loc de cazare, la Vila Steaua Nordului găsești 18 camere primitoare și diversificate ca aspect și număr de locuri, în funcție de dorințele tale.

Dacă ai un eveniment de organizat, noi îți suntem alături la fiecare pas pentru a face din evenimentul tău unul special.

Dacă vrei să te relaxezi, aici găsești o piscină interioară cu saună, un lounge de relaxare și o piscină exterioară cu terasă și grădină.

Sau dacă pur și simplu îți dorești să-ți petreci timpul savurând meniuri alese din bucătăria internațională ori tradițională, te așteptăm cu mare drag, în restaurantul nostru.

La Vila Steaua Nordului poți alege una dintre cele 18 camere pentru a-ți petrece sejurul așa cum îți dorești. Te așteptăm cu 3 camere matrimoniale, 7 twin sau duble, 3 triple, 2 economice, una de familie și o cameră tip apartament.

Toate camerele sunt dotate cu minibar, tv LCD și internet wireless iar micul dejun este inclus în prețul cazării.

Galerie foto

Rezerva o masa la restaurant acum

    Localizare