Experienta la Vila Steaua Nordului

Dacă ești în căutarea unui loc de cazare, la Vila Steaua Nordului găsești 18 camere primitoare și diversificate ca aspect și număr de locuri, în funcție de dorințele tale.

Dacă ai un eveniment de organizat, noi îți suntem alături la fiecare pas pentru a face din evenimentul tău unul special.

Dacă vrei să te relaxezi, aici găsești o piscină interioară cu saună, un lounge de relaxare și o piscină exterioară cu terasă și grădină.

La Vila Steaua Nordului poți alege una dintre cele 18 camere pentru a-ți petrece sejurul așa cum îți dorești. Te așteptăm cu 3 camere matrimoniale, 7 twin sau duble, 3 triple, 2 economice, una de familie și o cameră tip apartament.

Toate camerele sunt dotate cu minibar, TV LCD și internet wireless iar micul dejun este inclus în prețul cazării.

Ideal pentru familii

Situata in Alba Iulia, chiar langa Bazinul Olimpic, pensiunea Vila Steaua Nordului completeaza decorul unitatilor de cazare din judetul Alba si in special din Alba Iulia cu dotari moderne, servicii racordate la ultimele tendinte in domeniu si cu bunavointa caracteristica ardelenilor.

Modernitatea se imbina fericit cu tendinta de evadare, in spatii intime. Astfel daca toate camerele au un confort si standard european, modern, curtea interioara prezinta spatii care dau senzatia ca te afli undeva departe de oras.

Pensiunea dispune de un restaurant modern cu servicii de calitate si cele mai gustoase preparate traditionale si internationale.

De asemenea va puteti relaxa in piscina interioara sau exterioara si sauna.

  • Checkin ora 14, checkout ora 12
  • Nu sunt acceptate animale de companie
  • In camere nu se fumeaza
  • Parcare privata supravegheata video
  • Copii pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate.

Sala de evenimente are un numar de 200 locuri.

Camerele noastre

Camera dubla cu baie privata

Camera dubla cu baie privata

Camera dubla cu baie privata

Camera twin cu baie privata

Camera twin cu baie privata

Camera twin cu baie privata

Camera tripla cu baie privata

Camera tripla cu baie privata

Apartament cu o camera

Galerie foto